Home Të Fundit TURP! ‘Do të them ca t’më doj rr**ka…’ Juli nxjerrë nga...

TURP! ‘Do të them ca t’më doj rr**ka…’ Juli nxjerrë nga goja fjalë të ‘ndyra’, ja reagimi i Liamit

230

Dy prej banorëve që e kanë vijuar pasditen e sotme me debate e përplasje të forta janë,

TURP! 'Do të them ca t'më doj rr**ka...' Juli nxjerrë nga goja fjalë të 'ndyra', ja reagimi i Liamit
Liami dhe Juli të cilët kanë degraduar në fjalor aspak etik dhe ofendime ndaj njëri-tjetrit.

Teksa ndodheshin në kuzhinë, në prani të banorëve të tjerë, Liam i cili ishte duke debatuar me

 

Julin thotë: “Do të them çfarë të më dojë rr**ka”.

Kjo fjalë ka marrë vëmendjen e aktorit i cili i është kthyer me tone të larta ndonëse

Liam u përpoq të ndryshonte kontekstin e fjalës që përdori.

Debati mes banorëve ka vijuar me ofendime, ndërsa theksojmë se për pak orë fillon edhe

 

spektakli i mbrëmjes së sotme. Mos po përpiqen të dy të kapin “Prime-n”?