Home Të Fundit U bë KRYEFJALA E BBV për veshjet e saj të shtrenjta, Franceska...

U bë KRYEFJALA E BBV për veshjet e saj të shtrenjta, Franceska tregon të vërtetën ‘I merrja borxh tek…’

189

Miss-i Françeska Murati ishte një ndër konkurrentet më të përfolura në “BBV”,

 

U bë KRYEFJALA E BBV për veshjet e saj të shtrenjta, Franceska tregon të vërtetën 'I merrja borxh tek...'
e cila përveç debateve të shumta me banorët u bë e njohur edhe për veshjet e shtrenjta që vishte në këtë reality show.

Së fundmi gjatë një interviste në emisioin “Big Brother Radio”, Françeska ka treguar se të gjithë

fustanet nuk ishin nga garderoba e saj, por disa prej tyre ua ka marrë shoqeve të saj biznesmene në Shqipëri.

“Nuk ka ndonjëherë njerëz që mund t’i kënaqësh gjatë gjithë kohës. Patjetër që kam marrë fustane edhe ashtu.

Nuk mund të them që të gjithë fustanet ishin 100% nga garderoba ime.

Kam marrë një, dy, tre, katër fustane nga shoqet e mia që kanë biznese në Shqipëri dhe mi kanë dhënë fustanet.

Pse jo? Përse mos t’i suportoj shoqet e mia? Femrat në Shqipëri janë të forta”- tha Françeska.

U bë KRYEFJALA E BBV për veshjet e saj të shtrenjta, Franceska tregon të vërtetën 'I merrja borxh tek...'

U bë KRYEFJALA E BBV për veshjet e saj të shtrenjta, Franceska tregon të vërtetën 'I merrja borxh tek...'

U bë KRYEFJALA E BBV për veshjet e saj të shtrenjta, Franceska tregon të vërtetën 'I merrja borxh tek...'

U bë KRYEFJALA E BBV për veshjet e saj të shtrenjta, Franceska tregon të vërtetën 'I merrja borxh tek...'