Home Të Fundit U konfliktua me 5 persona, 20 vjecari shqiptar në Greqi ndërron jetë...

U konfliktua me 5 persona, 20 vjecari shqiptar në Greqi ndërron jetë në spital! Ja cfarë dyshohet

20

Një 20-vjeçar shqiptar ka humbur jetën në rrethana të paqarta në Kalives të Bashkisë Apokoronou në Hania.

 

U konfliktua me 5 persona, 20 vjecari shqiptar në Greqi ndërron jetë në spital! Ja cfarë dyshohet
Orgito Lloci, 20 vjec është konfliktuar fillimisht me dy shtetas grekë, një rumun, një gjeorgjian dhe një bullgar.

Pas përfundimit të konfliktit e ndërsa të dyja palët ndodheshin në vendngjarje, Lloci nuk është ndier mirë.

Menjëherë është thirrur ndihma e parë, duke e transportuar 20 vjeçarin shqiptar drejt spitalit të Hanias ku ndërroi jetë.

Policia greke ka shoqëruar 5 personat e konfliktuar me 20 vjeçarin shqiptar ndërkohë që ka

urdhëruar kryerjen e ekspertizës mjeko-ligjore për përcaktimin e shkaqeve të vdekjes.

U konfliktua me 5 persona, 20 vjecari shqiptar në Greqi ndërron jetë në spital! Ja cfarë dyshohet