Home Të Fundit U largua në mes të rrugëtimit nga Ferma Vip, REAGON pas daljes...

U largua në mes të rrugëtimit nga Ferma Vip, REAGON pas daljes Dijonisi ‘Ju qofsha fal sa…’

120

Dijonis Biba ka reaguar pas daljes nga ‘Ferma VIP’. Ai ka ndarë një foto dhe një mesazh për publikun.

 

U largua në mes të rrugëtimit nga Ferma Vip, REAGON pas daljes Dijonisi 'Ju qofsha fal sa...'
‘Faleminderit të gjithë shqiptarëve për mbështetjen, u qofsha fal. Rrugëtimi im te Ferma mbaroi’

Kujtojmë se një ditë më parë Dijonisi mbylli rrugëtimin e tij në “Ferma VIP”.

 

“Unë sot kam vendosur të largohem nga ferma dhe këtë e them seriozisht.

 

Nuk e përballoj dot më, kam ditë që e mendoj. Jam dorëzuar nuk mundem.

Valixhen e kam bërë gati, kam folur do largohem tani. Nuk mundem më”, u tha Dijonisi banorëve.

Dijonisi ka hyrë në fermë që prej fillimit, 22 Marsit, ku disa herë është shpallur edhe i preferuari i publikut.

U largua në mes të rrugëtimit nga Ferma Vip, REAGON pas daljes Dijonisi 'Ju qofsha fal sa...'