Home Të Fundit U NDJE I ZHGENJYER?! Ciljeta nuk e fitoi dot Ferma Vip, ja...

U NDJE I ZHGENJYER?! Ciljeta nuk e fitoi dot Ferma Vip, ja cfarë thotë Albani për rrugëtimin e saj

40

Në një intervistë të shkurtër pas atij momenti, Çiljeta është shfaqur e lumtur krah dy djemve të saj për të cilët

 

U NDJE I ZHGENJYER?! Ciljeta nuk e fitoi dot Ferma Vip, ja cfarë thotë Albani për rrugëtimin e saj
e kishte marrë malli aq shumë. Ajo tregoi edhe fjalët e para që i tha Albani pas takimit.

Kur hyra, hyra për të ndenjur vetëm 1 muaj dhe Albani sapo më takoi sot më tha ‘si ka mundësi,

ke ndenjur 2 muaj e gjysmë’ se ishte e pamundur, është hera e parë që ne rrimë 2 muaj e gjysmë larg.

Çiljeta tha se sfida e saj më e madhe ishte qëndrimi larg familjes. Ajo u pyet nëse kishte menduar ndonjëherë që ta linte garën në gjysmë.

Çiljeta: Po, kam pasur edhe momente të tilla, por jam treguar e fortë.

-Ka qenë ndonjë prej tyre kur kanë ardhur fëmijët?

Çiljeta: Po