Home Të Fundit U ribashkua me të birin pas 8 ditësh, mes lotësh flet e...

U ribashkua me të birin pas 8 ditësh, mes lotësh flet e ëma, tregon nëse do t’i lejojë gjyshërit ta takojnë sërish

155

Ile Gjuni, nëna e 3-vjeçarit në Durrës, nuk kishte shumë fjalë për të thënë pasi u ribashkua me të birin,

 

U ribashkua me të birin pas 8 ditësh, mes lotësh flet e ëma, tregon nëse do t’i lejojë gjyshërit ta takojnë sërish

pas rreth një jave që kurse gjyshërit e “rrëmbyen” atë me qëllim për ta mbajtur vetë.

 

“Shumë faleminderit policisë dhe mediave”, tha ajo.

E rrëmbeu 1 javë më parë, gjyshja dorëzon në Policinë e Durrësit nipin 3-vjeçar

 

Momenti emocionues kur 3-vjeçari ribashkohet me nënën e tij në Durrës

 

E pyetur nga gazetarët nëse do t’i lejonte gjyshërit ta takonin sërish fëmijën,

 

Ile Gjuni nuk pati ndonjë përgjigje konkrete. “E di prokuroria, e di gjykata”, tha ajo.