Home Të Fundit U tha që do i denonconte për ngacmim, vëllai i Egla Cenos...

U tha që do i denonconte për ngacmim, vëllai i Egla Cenos del ‘KUNDRA’ motrës së tij? ‘Ajo nuk është në…’

159

Beso Ceno, vëllai i aktores Egla Ceno, ka folur këtë të premte rreth deklaratave

 

U tha që do i denonconte për ngacmim, vëllai i Egla Cenos del 'KUNDRA' motrës së tij? 'Ajo nuk është në...'
të Eglës se do të padiste në polici për ngacmim Julian Dedën dhe Meriton Mjekiqin.

Ceno tha se ai dhe familja e tij nuk do të bëjnë asnjë denoncim,

ndërsa shtoi se Egla e ka bërë atë deklaratë në tension e sipër për shkak të situatave që ndodhen.

Deklaratën Beso Ceno e bëri i ftuar në “Shqipëria Live”.

Pyetje: Ajo ka folur për denoncim do ketë një të tillë?

 

Beso Ceno: Jo atë e ka thënë në tension e sipër, ka thënë nëse do ishim jashtë,

nuk duhet të ndodhë në një emision të tillë.

Egla, Juli dhe Meritoni prej ditësh janë përfshirë në tensione të forta me njëri-tjetrin

ku nuk kanë munguar fjalët ofenduese. Në një moment Egla deklaroi se nëse do të kishte mundësi do të padiste Julin dhe Meritonin për ngacmim.