Home tvshow UAAAA… Erjola: “Meriton ik tako Ilnisën në dhomën e rrëfimit…” / Banorja...

UAAAA… Erjola: “Meriton ik tako Ilnisën në dhomën e rrëfimit…” / Banorja nxjerr ‘zbuluar’ BBV?? (Video virale)

244

Gjatë mbrëmjes së djeshme Meritoni,

UAAAA... Erjola: “Meriton ik tako Ilnisën në dhomën e rrëfimit…” / Banorja nxjerr ‘zbuluar’ BBV?? (Video virale)

Romeo dhe Erjola kanë qenë duke përgatitur

një tekst kënge për të festuar 100ditë brenda BBV.

Gjatë kësaj kohe, një fjali e Erjolës për Meritonin ka ‘trazuar’ rrjetin, ndërsa video ka shkuar menjëherë virale.

“Ej po tako…thuaji Ilnisës, ose hajde se i them unë në dhomë të rrëfimit” – i thotë Erjola Meritonit, sikur Ilnisa të jetë ende banore e BBV – por, meqë Ilnisa është eleminuar disa ditë më parë, natyrshëm lind pyetja: si do e takojë Meritoni Ilnisën në dhomë të rrëfimit?!