Home Të Fundit ‘ULERIMA DHE BRITMA…’ Cfarë ndodhi pas kamerave mes Romeo dhe Ledionit?! Aktori...

‘ULERIMA DHE BRITMA…’ Cfarë ndodhi pas kamerave mes Romeo dhe Ledionit?! Aktori MERR VENDIMIN DRASTIK për moderatori (Foto)

14

Menjëherë pas përfundimit të rrugëtimit në garë duket se mungesa e Romeo Veshaj në

 

 

'ULERIMA DHE BRITMA...' Cfarë ndodhi pas kamerave mes Romeo dhe Ledionit?! Aktori MERR VENDIMIN DRASTIK për moderatori (Foto)
after-party dhe në Post BBV lidhet me atë që të gjithë dyshuan “Hatërmbetje”

Pasi mori medaljen e bronxit duke zënë vendin e tretë në finalen e madhe,

 

Romeo zgjodhi të mos merrte më pjesë në asnjë aktivitet që vinte më pas.

E duket se pas perdes së madhe do të ketë pasur konflikte sepse nga një verifikim i shpejtë na rezulton se Romeo nuk e ndjek më Ledioni dhe as ky i fundit atë.

Tani pyetja lind:A do e shohim më Romeon në Top?
Kush e di..

 

'ULERIMA DHE BRITMA...' Cfarë ndodhi pas kamerave mes Romeo dhe Ledionit?! Aktori MERR VENDIMIN DRASTIK për moderatori (Foto)

'ULERIMA DHE BRITMA...' Cfarë ndodhi pas kamerave mes Romeo dhe Ledionit?! Aktori MERR VENDIMIN DRASTIK për moderatori (Foto)