Home Të Fundit ‘Unë jam delja e zezë…’, Cfare ka ndodhur keshtu? Graciano Tagani ne...

‘Unë jam delja e zezë…’, Cfare ka ndodhur keshtu? Graciano Tagani ne armiqesi me te gjithe pas daljes nga BBV? ‘S’më flet askush…’

14

Hyrja për herë të dytë e Gracianos në formatin e “BBV3”, bëri zhurmë, ku më shumë zhurmë e

 

'Unë jam delja e zezë...', Cfare ka ndodhur keshtu? Graciano Tagani ne armiqesi me te gjithe pas daljes nga BBV? 'S’më flet askush...'
rrëmujë bëri loja që Graciano kishte zgjedh të bënte këtë herë.

Sakaq, në një intervistë të zhvilluar ditën e sotme me Argjirën, partneren e tij, dhe Beniadën, Graciano ka folur pak për ekperiencën e tij në format.

Ai është shprehur se ka qenë delja e zezë e këtij sezoni dhe askush nuk flet më me të pas daljes, përveç Rikes, Liamit dhe Endrikut.

“Nuk kam dalë nga vetja pa arsye! Unë jam delja e zezë e këtij sezoni, sepse askush nga banorët nuk më flet!”- është shprehur ai.