Home Të Fundit ‘Unë ty do të të…’ Romeo kërcenon Eglën, cfarë po ndodh ‘Je...

‘Unë ty do të të…’ Romeo kërcenon Eglën, cfarë po ndodh ‘Je duke i bërë llogarit gabim…’

107

Tashmë teksa i afrohemi më shumë finales së madhe së 25 majit, miqësia mes çiftit Romeo-Heidi dhe Eglës,

 

'Unë ty do të të...' Romeo kërcenon Eglën, cfarë po ndodh 'Je duke i bërë llogarit gabim...'

brenda shtëpisë së BBV3, ka qenë një nga miqësitë më të komentuara kohët e fundit.

 

Marrëdhënia e tyre është krisur që pas një avantazhi që Romeo pati si lider shtëpie duke zgjedhur të shpëtonte Lidin, një banor i ri në shtëpi, para Eglës mikes së tij më të ngushtë, brenda asaj shtëpie.

 

Gjithashtu debatet mes tyre kanë agravuar në momentin që Egla ka vendosur përballë njëri-tjetrit se

 

kush prej tyre do të shkojë në finale, një fakt të cilin Romeo dhe Heidi mendojnë se janë në nominim kokë më kokë për eleminim.

 

Gjatë mbrëmjes së djeshme Romeo dhe Egla kanë bërë një bisedë vetëm për vetëm me njëri-tjetrin ku Romeo i drejtohet kësaj të fundit se i ka ardhur fundi.

Egla në mënyrë të ftohtë i përgjigjet duke i thënë se llogaritë e tij janë gabim dhe duhet të mendojë më mirë. Debatet mes tyre nuk kanë patur të ndalur gjatë kësaj jave.

 

Romeo ka reaguar gjithnjë e më i zhgënjyer ndaj banores ku kjo e fundit është munduar të qëndrojë e paprekur dhe t’i përgjigjej në mënyrë të ftohtë.

Pjesë nga Biseda:

Romeo: “Jam i mërzitur për ty”

 

Egla: “Për mua? Pse?”

Romeo: “Sepse të ka ardhur fundi”

Egla: “Nuk besoj, je duke i bërë llogaritë gabim”

Romeo: “S’është llogari është ndjesi”

Egla: “Je duke i dëgjuar njësitë gabim, vëri veshin më mire”