Home Të Fundit Upss! Produksioni ‘GABIMISHT’ sapo shpalli ‘FITUESEN’ e këtij sezoni të BBV?! Ja...

Upss! Produksioni ‘GABIMISHT’ sapo shpalli ‘FITUESEN’ e këtij sezoni të BBV?! Ja detaji që i nxorri zbuluar

335

Ditën e djeshme në faqen zyrtare në Instagram të BBV

 

Upss! Produksioni 'GABIMISHT' sapo shpalli 'FITUESEN' e këtij sezoni të BBV?! Ja detaji që i nxorri zbuluar

 

u publikuan momentet më të bukura të Egla Cenos.

 

“Tha se do të shfaqte shumë personalitete dhe ashtu bëri!

Dominuese në lojë, me një kauzë domethënëse dhe qendrime e deklarata të forta,

këtë Big Brother, rrallëkush e ka përjetuar si ajo. Faleminderit Egla!”