Home tvshow URIME! CIFTI i perfolur i BIG BROTHER VIP mund të jenë bashkuar,...

URIME! CIFTI i perfolur i BIG BROTHER VIP mund të jenë bashkuar, ky detaj ngrit dyshime

190

Getinjo dhe Vivien janë rikthyer sërish në fokus.

URIME! CIFTI i perfolur i BIG BROTHER VIP mund të jenë bashkuar, ky detaj ngrit dyshime

Kjo pasi që një TikTok i publikuar sot nga bukuroshja durraske, ka trazuar rrjetin.

Ajo është shfaqur me syze që janë identike me ato të Getinjos.

URIME! CIFTI i perfolur i BIG BROTHER VIP mund të jenë bashkuar, ky detaj ngrit dyshime

Kaq ka mjaftuar që fansat të jenë të bindur për një ribashkim, ndonëse nuk dihet nëse syzet i kanë mbetur Vivit nga periudha bashkë apo thjesht bëhet fjalë për një rastësi.

Çifti pas Big Brother VIP, ishin ndarë dhe më pas u ribashkuan, për t’u ndarë sërish (me gjasë por jo sigurt definitivisht).

Vivien nëpër intervista televizive kishte treguar se e do shumë Getinjon dhe ka respekt për të, mirëpo lidhja ishte bërë e pamundur të vazhdohej shkaku i veseve të reperit.

Ndërkohë, reperi prej kohësh shfaqet dukshëm më i përkushtuar ndaj fesë, duke shkruar një faqe të re për të.URIME! CIFTI i perfolur i BIG BROTHER VIP mund të jenë bashkuar, ky detaj ngrit dyshime