Home Të Fundit Vetëm 5 vite diferencë me njëra tjetrën/ Ja si e priti vajza...

Vetëm 5 vite diferencë me njëra tjetrën/ Ja si e priti vajza e biznesmenit lidhjen e të atit me Diola Dostin

638

Lidhja e dashurisë së Diola Dosti dhe biznesmeni kosovar

 

Vetëm 5 vite diferencë me njëra tjetrën/ Ja si e priti vajza e biznesmenit lidhjen e të atit me Diola Dostin

Erolld Belegu është në qendër të vëmendjes në mediat rozë e në rrjetet sociale.

 

Ky raporti erdhi i befasishëm për publikun, por duket se njësoj surprizues ka qenë edhe për vetë çiftin.

 

Historia e tyre ka nisur vetëm pak javë më parë dhe lidhja ka avanucuar me hapa të shpejt. Kjo pasi çifti është prezantuar me familjet dhe fëmijët përkatës.

 

Nëse e kemi përmendur se vajza e madhe e Diola Dostit e mbështet marrëdhënien e nënës së saj, sot po ju tregojmë se edhe vajza e Belegut e ka mirëpritur Diolën si partenren e re të babait.

Vetëm 5 vite diferencë me njëra tjetrën/ Ja si e priti vajza e biznesmenit lidhjen e të atit me Diola Dostin
Vajzat ndiqen në rrjetet sociale, dhe shkëmbejnë “like” me njëra-tjetrën.

Vajza e Erolld Belegut është vetëm 5 vite më e re se Diola Dosti,

pasi kjo e fundit dhe partneri i ri kanë 20 vite diferencë. Por duket se shpirtrat e rinj e gjejnë njëri-tjetrin.

Vetëm 5 vite diferencë me njëra tjetrën/ Ja si e priti vajza e biznesmenit lidhjen e të atit me Diola Dostin