Home tvshow VIDEO: “Çmenden” live banorët e “Big Brother”, zhvishen lakuriq dhe hidhen në...

VIDEO: “Çmenden” live banorët e “Big Brother”, zhvishen lakuriq dhe hidhen në pishinë

632

‘Big Brother’ është një reality show që transmetohet në të gjithë botën,

 

VIDEO: "Çmenden" live banorët e "Big Brother", zhvishen lakuriq dhe hidhen në pishinë

teksa në shumë vende banorët e tij janë pa komplekse.

‘Big Brother Brazil’ është një reality show-t që ka thyer tabutë, teksa vitin e kaluar volejbollistja Kei Alvesh dhe i dashuri i saj, kryen marrëdhënie seksuale brenda shtëpisë.

Ndërsa këtë vit, 5 konkurrentë kanë vendosur të thyejnë një tjetër tabu, teksa janë hedhur brenda në pishinë nudo.