Home Të Fundit WOW! Cfarë mrekullie dhe cfarë luksi! Kiara ndanë foto nga shtëpia e...

WOW! Cfarë mrekullie dhe cfarë luksi! Kiara ndanë foto nga shtëpia e re, MAHNIT ME GARDEROBEN E SAJ SUPER TE SHTRENJTE!

28

Duke qenë se janë të pëlqyeshëm në publik, fansat e tyre kanë kureshtjen për të ditur më shumë rreth pyetjes private.

 

WOW! Cfarë mrekullie dhe cfarë luksi! Kiara ndanë foto nga shtëpia e re, MAHNIT ME GARDEROBEN E SAJ SUPER TE SHTRENJTE!

Së fundmi ata janë duke u bërë gati të shpërngulen në shtëpinë e re dhe Kiara publikoi së fundmi publikoi disa detaje nga gardëroba.

Ajo e paska organizuar kaq bukur, ndërsa sigurisht vëmendje marrin edhe këpucët e cantat e shtrenjta luksoze./InfoKosova/

Shiko foton:

 

WOW! Cfarë mrekullie dhe cfarë luksi! Kiara ndanë foto nga shtëpia e re, MAHNIT ME GARDEROBEN E SAJ SUPER TE SHTRENJTE!