Home ShowBizzi Zhaklin Lekatari: Unë e kam bërë audicionin në Big Brother dhe e...

Zhaklin Lekatari: Unë e kam bërë audicionin në Big Brother dhe e kam fituar…

143

Zhaklin Lekatari dikur ka bërë një audicion për të qenë pjesë e Big brother.

Zhaklina Lekatari, BBV

Këtë ish opinionistja e ka zbuluar teksa ishte e ftuar në “Cherry on Top” nga ku treguar gjithashtu se kishte marrë një ftesë edhe në edicionin e parë dhe të dytë por nuk e ka pranuar pasi nuk qëndron dot e mbyllur në një ambient.

Biseda:

Bora: Sa herë që të shikoja në rolin e opinionistes mendoja se sa interesante do të ishte po të ishte banore. Por unë zbulova diçka që ti ke bërë dikur një audicion në Big Brother dhe e ke fituar.

Zhaklina: Po e kam fituar audicionin kohë më parë dhe nuk kam shkuar, u ftova edhe në Big Brother Vip 1 dhe 2 por nuk u futa sepse unë nuk qëndroj dot mbyllur dhe nuk dot direktiva se si të sillem apo jo.