Home Të Fundit ‘Zhvlerësuat zarfin e zi…’ Jul Deda PERBALLET në Prime me Ledionin, i...

‘Zhvlerësuat zarfin e zi…’ Jul Deda PERBALLET në Prime me Ledionin, i pakënaqur me vendimet e vëllait të madh?

309

Egla, Ilnisa dhe Meritoni u skualifikuan duke u dërguar në Dhomën e Bardhë,

'Zhvlerësuat zarfin e zi...' Jul Deda PERBALLET në Prime me Ledionin, i pakënaqur me vendimet e vëllait të madh?

me dy prej tyre që do të rikthehen dhe njëherë në shtëpi në bazë të votës së publikut.

Për Julin, ky vendim nuk u duk i drejtë, i cili në prime e përshkroi kështu:

 

Juli: Ideja që këtu brenda, luajmë ose jetojme brenda disa rregullave, meqë s’kemi informacione të tjera,

do të thotë që ne krijojmë në kokën tonë, mos të harrojmë që jemi 80 e ca ditë, që Zarfi i Zi nuk është aq i rrezikshëm, meqë publiku mund të të sjellë prapë në shtëpi.

Me këtë rast unë thashë këtë mendim. Por mua s’më ndalon askush që ta bëjë këtë deduksion logjik meqë s’e kisha parë këtë gjë. Kur thuhet skualifikim, nuk thuhet skualifikim me pikëpyetje.

Unë s’e kam fare frikë Eglën atje, unë kam thënë që do vijë Egla. Egla është një personazh

 

interesasnt që mund të rikthehet dhe s’e kam problem. Por ajo që sheh Romeo gjithë ditën janë ëndrra.

Romeo: Siç e njoh unë Julin, nuk e njeh njeri.

Juli: Romeo nuk jeton dot pa këtë (Heidin) dhe pa Eglën.

 

Jetmiri: Sido ta shikojmë, ju keni një këndpamje më të qartë seç kemi ne.

 

Ka një grup që punon pas kuintave. Për mendimin tim le të respektohet vota e publikut.