Home tvshow NUK e la jeten e nates edhe pse po behet BABA? Nuk...

NUK e la jeten e nates edhe pse po behet BABA? Nuk do ta besoni kush e shoqëron Luizin (Foto)

233

Luizi ka postuar një story ku

NUK e la jeten e nates edhe pse po behet BABA? Nuk do ta besoni kush e shoqëron Luizin (Foto)

tregon se ka dalë për “jetë nate” mbrëmë.

Mirëpo ajo që na shkriu së qeshuri,

është fakti që ai po shoqërohet me gjyshin dhe gjyshen e Kiarës, pikërisht nëna Letën.

Nuk dihet me saktësi ku kanë qenë, por Luizi ka shkruar me humor se ka dalë për jetë nate me ta.NUK e la jeten e nates edhe pse po behet BABA? Nuk do ta besoni kush e shoqëron Luizin (Foto)