Home tvshow “Mos je…”- Juli ngre dyshime te medha për Erjolen:SHYQYR ZOTIT NUK… (VIDEO)

“Mos je…”- Juli ngre dyshime te medha për Erjolen:SHYQYR ZOTIT NUK… (VIDEO)

49

Erjola Doci ka komentuar sërish deklaratën e bërë nga Graciano Tagani Prime-n e fundit.

 

“Mos je…”- Juli ngre dyshime te medha për Erjolen:SHYQYR ZOTIT NUK... (VIDEO)

Në një diskutim me Jul Dedën, Erjola u shpreh se nuk e di se çfarë mund të kishte ndodhur nëse ajo do të kishte një lidhje jashtë, pasi deklarata që balerini bëri, ajo e cilëson si ‘të fortë’.

“Asgjë, do të kishte ardhur brenda dhe do të kishte thënë del një çikë përjashta.

Si babai kësaj (Heidit) që ka shkuar atje”– u shpreh Juli duke qeshur, teksa bënte shaka me Heidin.

“Se mos je e lidhur jashtë dhe s’ke treguar”- vazhdoi Juli duke dyshuar se Erjola është në një lidhje jashtë shtëpisë.

Moderatorja tha e nuk është e lidhur, megjithëse aktorit iu shtuan dyshimet sepse konkurrentja nuk u betua.

Pjesë nga biseda:

Erjola: Po të kisha qenë e lidhur jashtë o Jul edhe s’dua ta ndaj.

A e kuton se çfarë lloj akuzash? A e kupton se çfarë do të kishte ndodhur?

Juli: Asgjë, do të kishte ardhur brenda dhe do të kishte thënë del një çik përjashta.

Si babai kësaj (Heidit) që ka shkuar atje.

Erjola: Ka jetë përtej o Jul, nuk futen akuzat.

Juli: Se mos je e lidhur jashtë dhe s’ke treguar.

Erjola: Nuk jam dhe prandaj jam e qetë.

Nuk jam shyqyr zotit.

Shiko videon: