Home tvshow Sara Gjordeni në pritje të ëmbël! / Reagon edhe Motra e Bardhit…!...

Sara Gjordeni në pritje të ëmbël! / Reagon edhe Motra e Bardhit…! (Foto)

263

Vetëm pak orë më parë, Sara dhe Bardhi kanë

Sara Gjordeni në pritje të ëmbël! / Reagon edhe Motra e Bardhit...! (Foto)

 

konfirmuar që do të bëhen prindër e menjëherë kanë nisur urimet e shumta për çiftin.

Mes shumë dashamirësve, fansave dhe miqve të tyre, edhe motra e Bardhit ka dy fjalë për t’i thënë nipit/mbesës së saj.

“Zemra hallës” – ka qenë komenti i Afërditës në postimin e Sarës, ndërsa komenti i saj është pëlqyer masivisht dhe ka marrë urime të shumta nga ndjekësit e Sarës.Sara Gjordeni në pritje të ëmbël! / Reagon edhe Motra e Bardhit...! (Foto)