Home tvshow “Turp të të vijë, mos e bëj këtë gjest”/ VIDEO, Erjola e...

“Turp të të vijë, mos e bëj këtë gjest”/ VIDEO, Erjola e shtrirë në tokë, Jetmiri i heq…

181

Gjithçka ka ndodhur teksa banorë

“Turp të të vijë, mos e bëj këtë gjest”/ VIDEO, Erjola e shtrirë në tokë, Jetmiri i heq…

t ishin në oborr dhe Erjola shkoi të ulej në divan

Mbrëmjen e djeshme Erjola dhe Jetmiri janë përfshirë në një debat, për shkak të një shakaje e cila duket se nuk shkoi ashtu siç pritej.

Gjithçka ka ndodhur teksa banorët ishin në oborr dhe Erjola shkoi të ulej në divanin që ndodhen aty. Megjithatë, Jetmiri që ndodhej i ulur, në këtë moment e ka larguar divanin dhe Erjola është rrëzuar në tokë.

Ajo nuk e ka pritur aspak mirë këtë gjest dhe i është drejtuar Jetmirit, duke i thënë “Turp të të vijë”. Banorët e tjerë kanë ndërhyrë për ta qetësuar por ajo e acaruar i ka kërkuar Jetmirit që të mos e bëjë më këtë gjest pasi nuk ishte aspak shaka.