Home tvshow “Uroj që bebi të… ” – Sara Gjordeni ndan mesazhin qe mori...

“Uroj që bebi të… ” – Sara Gjordeni ndan mesazhin qe mori nga nëna e Bardhit!

71

Sara Gjordeni dhe Bardhi Idrizi, dy ish-banorët e ‘BBV’ së shpejti do të bëhen prindër për herë të parë.

 

“Uroj që bebi të… ” – Sara Gjordeni ndan mesazhin qe mori nga nëna e Bardhit!

Ata dhe familjarët po presin me padurim që foshnja të vijë në jetë.

Ditën e sotme, Sara ka ndarë me ndjekësit urimin e veçantë që nëna e këngëtarit, Selvia i ka bërë asaj për bebin. Nëna e Bardhit ka treguar se zgjuarsia, guximi, urtësia, besnikëria, besimi janë disa nga anët pozitive që ajo dëshiron që fëmija të trashëgojë nga dy prindërit e tij.

“Sa me gëzim e kam pritur këtë lajm të bukur për antarin/ën e familjes tonë që e presim me padurim. Doja t’ju uroj të gjitha të mirat e jetës për dashurinë tuaj që tani po merr formë hyjnore me ndjenjën më të bukur në këtë botë, të bëhurit prindër”– ka shkruar Selvia ndër të tjera.“Uroj që bebi të… ” – Sara Gjordeni ndan mesazhin qe mori nga nëna e Bardhit!