Home tvshow “Ajo donte fëmijë, por unë nuk…”- Graciano Tagani flet për marrëdhënien e...

“Ajo donte fëmijë, por unë nuk…”- Graciano Tagani flet për marrëdhënien e me Argjira Spancën: Jemi zënë,DREJT NDARJES???

327

Duket se Argjira Spanca dhe Graciano Tagani nuk i kanë mirë punët.

 

“Ajo donte fëmijë, por unë nuk…”- Graciano Tagani flet për marrëdhënien e me Argjira Spancën: Jemi zënë,DREJT NDARJES???

Në një bisedë me Françeskën ai ka treguar se mes tyre ka ndodhr një zënkë dhe ajo i ka kërkuar të mos e përmend në “Big Brother”.

Balerini tregon se shpreson që kur të dal jashtë marrëdhënia e tij me moderatoren nga Kosova të rregullohet.

Ai gjithashtu rrëfen se nuk ndihet gati për tu bërë baba edhe pse ishte një periudhë që Argjira e donte shumë një bebe.

Biseda:

 

Graciano: Kemi 6 vite puna jonë nuk ka ndonjë justifikim të madh unë dhe Argjira kemi dashur të jemi gati. Është një fjalë që thotë kurrë nuk je gati.

Thonë që e dhe fëmija e ka rriskun e vet por duke ditur si jam rritur unë, kam dashur të jem i bindur.

Ne në shtator kemi hyrë ne shtëpi tonën.

Derisa nuk kisha një shtëpi ulje ngritje ekonomike kur nuk ke dy tre baza nuk duhet të besh fëmijë vetëm se duhet bërë. Ndonjëherë gjera e nxituar te qojnë ne gabime.

emi zënë (pëshpërit Graciano) Ajo me ka thënë mos ta përmend këtu dhe jam pak ne ajër.

Prandaj e pyeta mamin kur me erdhi surprizë me tha kam folur por jo shumë.

Aty e kuptova se gjendja ishte pak e ftoftë.

Françeska: Po ajo e ka dëshirë fëmijën?

Graciano: Po e kishte 1-vit por unë nuk isha gati.

Françeska: Mos e ka shkaktuar kjo arsye zënkën?

Graciano: Jo Jo!