Home ShowBizzi Sara Gjordeni në pritje të ëmbël! / Motra e Bardhit ka dy...

Sara Gjordeni në pritje të ëmbël! / Motra e Bardhit ka dy fjalë për të thënë!

308

Vetëm pak orë më parë, Sara dhe Bardhi kanë konfirmuar që do të bëhen prindër e menjëherë kanë nisur urimet e shumta për çiftin.

Sara Gjordeni, Bardhi

Mes shumë dashamirësve, fansave dhe miqve të tyre,

edhe motra e Bardhit ka dy fjalë për t’i thënë nipit/mbesës së saj.

“Zemra hallës” – ka qenë komenti i Afërditës në postimin e Sarës,

ndërsa komenti i saj është pëlqyer masivisht dhe ka marrë urime të shumta nga ndjekësit e Sarës.

Sara Gjordeni, Bardhi