Home Të Fundit DO BEHET NAMI! Babai i Heidit në BBV3?! Përgjigjet daja banores

DO BEHET NAMI! Babai i Heidit në BBV3?! Përgjigjet daja banores

176

Daja i Heidit ishte i ftuar ditën e sotme në ‘Big Brother Fan Club’ për të komentuar rreth lojës së banores dhe dinamikave në shtëpi.

 

DO BEHET NAMI! Babai i Heidit në BBV3?! Përgjigjet daja banores

Kur u pyet nga moderatorja nëse do të ketë një hyrje të babait të Heidit brenda shtëpisë, ai u përgjigj se i ati i saj nuk pëlqen që të dalë në ekran.

“Po mendohet. Nuk është njeri i televizionit, e vetmja herë që ka ndërhyrë ka qenë për ta ndihmuar”, thotë daja i Heidit.

Ndërsa sa i përket lojës, në krahasim me Grande Fratello ai tha se problemi i vetëm është gjuha,

 

pasi Heidi mendon në italisht dhe kjo ia vështirëson mënyrën e të shprehurit. Gjithashtu, shtoi se Heidi si në ‘Grande Fratello’, si në ‘BBV3’, është vetvetja.