Home Të Fundit E vërteta sheshit! ‘E keni ditë…’ Motra e Erjolës tregon nëse Romeo...

E vërteta sheshit! ‘E keni ditë…’ Motra e Erjolës tregon nëse Romeo i ka shkruar Erjolës ‘Erjola ja ka lënë…’

213

Prej disa ditësh, shtëpia e Big Brother po zien nga lajmi se Erjola dhe

 

E vërteta sheshit! 'E keni ditë...' Motra e Erjolës tregon nëse Romeo i ka shkruar Erjolës 'Erjola ja ka lënë...'

Romeo mund të kenë pasur një pëlqim për njëri-tjetrin, përveç njohjes jashtë shtëpisë që është vërtetuar tashmë.

Ka qenë Graciano ai i cili e ka hapur këtë “kuti të pandorës” për dy banorët.

E ftuar sonte në Shqipëria Live ka qenë motra e Erjolës, për të folur ldhur me këtë situatë.

Gjithashtu e pyetur nëse është e vërtetë, motra e saj e ka mohuar këtë duke treguar se ajo ka akses në Instagramin e saj, por e menaxhon dikush që Erjola ka shumë besim.

Postimi në Instagramin e Erjolës me këngën e Romeos dhe Ledri Vulë, “E keni dit” është komentuar shumë.

Motra e Erjolës: Është dikush që ka shumë besim Erjola dhe e menaxhon Instagramin, po nuk do të thotë gjë

Ti ke akses?

Motra e Erjolës: Po kam

Nëse hyn në Instagramin e saj mund ta zbulosh nëse ka apo jo mesazhe?

Motra e Erjolës: Nuk i ka shkruar jam 100% e sigurtë

Po kjo kënga e Romeos?

Motra e Erjolës: Po tani ndoshta e ka bërë tendencioze për të provokuar më shumë

Do ishte dakord Erjola për këtë postim?

Motra e Erjolës: Përderisa nuk eshtë jashtë ja ka lënë me besim të plotë një personi