Home Të Fundit Në fillim nuk e donin si nusen e tyre, por tani mamaja...

Në fillim nuk e donin si nusen e tyre, por tani mamaja e Bardhit ‘lë kokën’ pas Sarës ‘Sa me gëzim e kam pritur…’

120

Sara Gjordeni dhe Bardhi Idrizi, dy ish-banorët e ‘BBV’ së shpejti do të bëhen prindër për herë të parë.

 

Në fillim nuk e donin si nusen e tyre, por tani mamaja e Bardhit 'lë kokën' pas Sarës 'Sa me gëzim e kam pritur...'
Ata dhe familjarët po presin me padurim që foshnja të vijë në jetë.

Ditën e sotme, Sara ka ndarë me ndjekësit urimin e veçantë që nëna e këngëtarit, Selvia i ka bërë asaj për bebin.

Nëna e Bardhit ka treguar se zgjuarsia, guximi, urtësia, besnikëria, besimi

janë disa nga anët pozitive që ajo dëshiron që fëmija të trashëgojë nga dy prindërit e tij.

Sa me gëzim e kam pritur këtë lajm të bukur për antarin/ën e familjes tonë që e presim me padurim.

 

Doja t’ju uroj të gjitha të mirat e jetës për dashurinë tuaj që tani po merr formë hyjnore me

ndjenjën më të bukur në këtë botë, të bëhurit prindër”– ka shkruar Selvia ndër të tjera.

Në fillim nuk e donin si nusen e tyre, por tani mamaja e Bardhit 'lë kokën' pas Sarës 'Sa me gëzim e kam pritur...'

Në fillim nuk e donin si nusen e tyre, por tani mamaja e Bardhit 'lë kokën' pas Sarës 'Sa me gëzim e kam pritur...'